Educatie

Vocea Studentului – Vocea Viitorului

Studenția este prin excelență o perioadă a cunoașterii și a cunoștințelor, plină de momente spectaculoase, unice și irepetabile. Sorbind din elixirul tinereții, studenții se formează extrem de mult anume în această perioadă, chiar dacă nu realizează pe moment acest lucru. Clipele trăite acum nu vor mai fi niciodată la aceeași intensitate. Dorul de a căuta, setea de a afla, ambiția de a învinge, puterea de a înfrunta orice impediment – sunt simțiri întipărite în minte și în suflet, care contribuie deopotrivă la încolțirea semințelor sădite în sălile de curs și purtarea cu demnitate și recunoștință a „hainei” educației.

Ziua de 17 noiembrie are o încărcătură semantică deosebită. E ziua în care oamenii au conștientizat faptul că vocea studenților este importantă și are puterea de a schimba lumea. Istoria a demonstrat că tinerii au avut dintotdeauna un cuvânt de spus și opiniile lor trebuie auzite, pentru a menține progresul, a asigura o dezvoltare sănătoasă și durabilă în societate și a continua lupta pentru libertate și pacea socială.

Aduc sincere mulțumiri foștilor și actualilor mei studenți pentru faptul că m-au ajutat să-mi găsesc propria mea voce, să (re)descopăr acea scânteie care unește un profesor și elevul său prin intermediul Cuvântului, creativității și energiei debordante caracteristice vârstei.

Dragii mei, m-ați învățat mai întâi să iubesc ceea ce fac și apoi să predau, iar împreună am învățat să săpăm mai adânc pentru a obține rezultate frumoase și a proiecta activități cât mai motivante. Vă îndemn să fiți perseverenți în obiectivele pe care vi le propuneți și să manifestați mult interes pentru ceea ce faceți. Rămâneți mereu conectați la universul fascinant al Cărții și contribuiți la upgradarea cognoscibilității.

Vă mulțumesc că ați ales să faceți parte din viața mea, să muncim în beneficiul casei noastre comune pe nume ULIM și să înregistrăm succese. Vă doresc multă sănătate, curaj pentru a trece peste obstacolele vieții și multe realizări! Trăiți clipa, distrați-vă, dar în același timp învățați, citiți și investiți în viitorul vostru.

Vocea voastră este vocea viitorului!

Felicitări! Vivat Academia, vivant Alumni!