Atitudine

Venirea lui Traian Băsescu pe eșichierul politic din RM – „moartea” stataliștilor

Ieri, am asistat la dialogul pe care l-a purtat Președintele tuturor unioniștilor, Domnul Traian Băsescu, cu ziariștii de limbă rusă din Republica Moldova, în cadrul clubului de presă „Rezonanța socială”, moderată de jurnalistul Artur Efremov.

Pentru mine, acest eveniment a fost un adevărat deliciu de zidire românească. M-am convins încă o dată de faptul că obrăznicia dodoniștilor și pro-moscoviților nu are limite, iar Traian Băsescu este un supererou în sensul deplin al cuvântului, știind, cu mult profesionalism și un calm inebranlabil, să lumineze mințile letargice ale unor jurnaliști care se dau mari și tari în materie de politică, educație civică și transparență decizională.

Nu voi comenta întrebările adresate de reprezentanții mass-media rusești și nici răspunsurile date de liderul Partidului Unității Naționale, fiindcă un om cu o gândire clară și sănătoasă, indiferent de naționalitate și etnie, demult și-a dat seama că unica soluție viabilă pentru un trai decent, Acasă, este revenirea Republicii Moldova la trupul Țării-Mamă, România.

Voi menționa doar că în 2018 voi vota PUN, în frunte cu Căpitanul Unirii, Traian Băsescu, unicul capabil a scoate Prutul din „streang” și a demara procesul de reîntregire a națiunii românești. Sunt convins că PUN, condus de Traian Băsescu, Ana Guțu și Anatol Șalaru, va face parte din viitorul legislativ și va elimina pe vecie frontiera dintre cele două state românești.

Sunt convins că „pudelul” lui Putin, alias NEpreședintele Dodon, și toți susținătorii lui stau cu frica în sân. Se tem de Băsescu ca dracul de tămâie, fiindcă accederea PUN în Parlament înseamnă moartea tuturor stataliștilor și colapsul proiectului pe nume Republica Moldova. Turbarea socialiștilor a și început! Aceștia solicită autorităților declararea Domnului Traian Băsescu persona non-grata pe teritoriul Republicii Moldova. Dodon este pe ducă! Sultanatul lui Plaha la fel! Se pare că și rusofonii, care deseori gândesc mai pragmatic decât mulți moldoveni, vor deveni unioniști peste noapte, doar pentru a-și salva business-ul și a trăi mai bine, în Uniunea Europeană, iar drumul spre UE trece prin București. Să fi văzut, ieri, cum se îmbulzeau să facă poze cu Traian Băsescu! Nu ar însemna asta o dovadă a simpatiei față de Președintele Unirii?!

Foto: Privesc.eu

Stimate Domnule Președinte Traian Băsescu, Vă rog să veniți cât mai des la Chișinău și în localitățile Moldovei, pentru a readuce speranța și încrederea în inimile tuturor Românilor și pentru a trezi conștiința celor care sunt români dar încă nu vor să accepte acest lucru. Cine altul dacă nu Dvs. puteți face aceasta, în calitate de cel mai credibil politician și Căpitan al viitoarei Românii Mari! Vă asigur că aveți toată susținerea din partea elitei intelectuale și a tinerilor ce respiră românește cu ambii plămâni.

Așa să ne ajute Dumnezeu!