Evenimente

Scrisoare adresată NEpreședintelui Igor Dodon

Domnule NEpreședinte Igor Dodon, scriu aceste rânduri fiindcă mă doare până în măduva oaselor ceea ce am a vă spune. Nu știu dacă veți citi mesajul meu, dar sper că se va întâmpla și mi-aș dori să rămâneți cu inima sfâșiată și cel puțin cu o infimă mustrare de conștiință.

Dacă vă mai amintiți, în campania electorală vă băteați cu pumnii în chept că veți fi președintele tuturor, indiferent de etnie și viziuni politice. Acum cui acordați prioritate? Oamenilor ca mine, care vă critică și vă consideră o eroare a gândirii, unui susținător înflăcărat al lui Traian Băsescu, căruia de teamă și absolut ilegal i-ați retras cetățenia sau pro-rușilor, care vă susțin orbește și știm cu toții de ce? Sunt un tânăr pe care Dvs. îl considerați o „lepădătură” doar de atât că nu gândește ca Dvs. și este unionist. Vi se pare normal? Ați fost cumva educat de un Stalin sau de un Hitler? Sau poate de o mamă care respiră și vorbește românește? Apropo, deseori mă întreb în ce limbă vorbiți cu mama, căci nu recunoașteți limba femeii care v-a dat viață și v-a alăptat. Cum puteți să slujiți astăzi celor care au distrus familiile buneilor noștri, care au organizat foamete, chinuri, deportări, deznaționalizarea?

Domnule Dodon, ați văzut ce raiting au cei de teapa Dvs., care au venit la tron doar să fure și să păstreze cu orice preț statalitatea RM, la care nu renunțați nici în ruptul capului? Vă asigur că „notorietatea” dvs. de politician ajunge deja la genunchiul broaștei, grație incompetenței, impotenței și antiromânismului de care dați dovadă. 2018 a venit cu mari surprize pentru Dodon, nu-i așa? Zilnic autoritățile locale semnează Declarații de Unire cu România și NIMENI nu poate opri acest proces. Ce face Dodon? Amenință și aruncă cu venin în dreapta și în stânga! Dacă sunteți atât de convins că Unirea nu va avea loc și că sunteți în stare să vă opuneți dorinței firești a întregii suflări românești, atunci de ce vă aprindeți atât de tare și vă iese furia și pe urechi? Știți că furia necontrolată este semn al unei frici sfâșietoare, sau chiar al unei boli?

Privirea Dvs., Domnule NEpreședinte, este grea, caustică, disprețuitoare, inumană, ba chiar animalică. Sunteți întruchiparea lui homo sovieticus, iar omul sovietic este o ordură, un deșeu, sursa tuturor relelor noastre. Cunoașteți prea bine acest lucru, de aia prefer să nu dezvolt subiectul.

Degeaba amenințați cu războiul. Din „președintele tuturor” v-ați transformat în președintele NIMĂNUI! Până și rușii vă detestă! Cereți pedeapsă pentru unioniști? Ok, sesizați SIS, CoE, ONU, alte organisme și cereți întemnițarea tuturor, inclusiv a mea! Nu sunt primar, nici consilier și nici politician, dar astăzi, prin acest mesaj, semnez Declarația de Unire, ca simplu cetățean prin venele căruia curge sânge românesc și nu îmi este frică!

Dacă vă pasă cu adevărat de Țară, puneți armele jos, rugați-vă lui Dumnezeu, pocăiți-vă și acceptați Unirea, căci este inevitabilă și ireversibilă. Mandatul e pe sfârșite, iar Românii nu vă vor ierta niciodată ofensele aduse și ura care vă caracterizează.

Noi, unioniștii, suntem pacifiști, iubitori de adevăr, ne înmulțim pe zi ce trece și spunem răului pe nume. Apelul nostru este unul simplu: fie recunoașteți că sunteți Român și lăsați în pace unioniștii, fie renunțați cu demnitate la poziția parvenită de președinte, lăsând generațiile care vin să pășească pe făgașul civilizației europene. Vă cer să retrageți imediat afirmațiile calomnioase proferate împotriva noastră! Dacă binevoiți, sunteți așteptat în rândurile noastre, ale unioniștilor, în marea familie a celor care știu să ierte, ale celor care cred în educație, justiție, cultură, unitate și Unire!

Nu fiți orfan! Lipsa identității, neiubirea de Țară și trădarea de Patrie sunt cele mai grele păcate. Vă îndemn să dormiți liniștit, ca un om care și-a spălat păcatele, recunoscându-și-le.

Acum nădejdea noastră e mai mare ca niciodată, grija maternă a României își face simțită prezența din ce în ce mai mult, rănile trecutului rămân deschise și cu greu se vor cicatriza. Nu aveți nici un drept, dar absolut NICI UN drept să călcați cu cizma neosovietică peste demnitatea noastră națională! Ați ales să fiți un sclav, decizia vă aparține! Susținătorii și simpatizanții Dvs. sunt și ei niște rătăciți ai timpului, oameni ai suferinței, victime ale prostiei, niște oropsiți care se complac în sărăcie spirituală și materială. Majoritatea însă aleg un viitor prosper prin revenirea la trupul Țării-Mamă. Și eu mă număr printre cei care îmi doresc vindecarea, vindecarea pe care dvs. nu ne-o puteți oferi, fiindcă sunteți un președinte ratat, un NEpreședinte care nu a reușit decât să inducă prostia și să o strecoare în masă! Sunteți cancerul politicului de pe Bâc!

Eu vă invit să vă îmbolnăviți de cea mai frumoasă și incurabilă maladie a sufletului și a gândirii, de care suferim și noi! O maladie de sorginte divină, o maladie care se tratează doar cu aer românesc și poartă numele sfânt al Unirii!

Ca cetățean al muribundului pseudo-stat Republica Moldova, declar deschis că vă urăsc, pentru că, în ciuda voinței noastre, a românilor informați și cu respect pentru propria identitate, ați ales să vă bateți joc de noi, fățiș, fără nicio mustrare de cuget. Utilizați discursuri de agresiune, de dictatură, de teroare, dar sunteți de fapt un laș, un fricos, o lepădătură politică! Meritați pe deplin un loc rece, în Siberiile de ghiață!

Unirea este unicul lucru pe care NIMENI nu poate să ni-l fure nouă, Românilor, fiindcă este în INIMA noastră, care bate ROMÂNEȘTE și în CREIERUL nostru, care gândește și funcționează ROMÂNEȘTE!

Nu aberați, Domnule NEpreședinte Dodon! Keep calm, iubiți România Mare și votați Unirea! 🙂

 

P.S. Am anexat și o poză, nu de la mausoleul lui Putin, de unde ați prefera, ci din inima românismului, Iași, orașul unde a luat naștere România Mare, chiar din fața Muzeului Unirii din strada Al. Lăpușneanu, ultima reședință a Domnitorului Alexandru Ioan Cuza și reședința Regelui Ferdinand.