Press "Enter" to skip to content

Omagiu Prof. Ana Guţu, adevărat tezaur al neamului românesc

La 13 martie 2012, de ziua sa de naștere, în Sala Senatului ULIM, Doamna Ana Guţu, Prim-Vicerector ULIM, profesor universitar, doctor în filologie, savant de talie mondială, deputat în Parlamenul RM, conducător al tezei de doctorat al subsemnatului, a lansat câteva cărți: Confusio identitarum, Universitas Europaea, Ecrits traductologiques și La liberté de la création au féminin: in honorem Ana Guţu.

Mult stimată Doamnă, să fiți sănătoasă și Bunul Dumnezeu să Vă ocrotească de toate relele. Sunteți cartea de noblețe a țării noastre, altarul în jurul căruia ne adunăm cu toții pentru a primi lumină, căldură, optimism, adevăr… Personal Vă mulțumesc la infinit pentru contribuția Dvs. incomensurabilă la formarea personalității mele.

Vezi articolul Ana Guţu – intelectualul cu mari valenţe spirituale, publicat în Studiul biobibliografic „Ana Guţu – Avis rara in creationem ad infinitum”.

Vezi articolul La liberté de l’esprit ou l’image d’homo europaeus chez Ana Gutu, publicat în „La liberté de la création au féminin: In honorem Ana Gutu”.

Vezi articolul Le phénomène de l’autotraduction dans la création poétique francophone de Ana Gutu, publicat în „La liberté de la création au féminin: In honorem Ana Gutu”.