Neobrăzarea ROGOZIN-istă și zombarea moldovenilor, amatori de putinism

O nouă vizită a neobrăzatului oficial rus Dmitri Rogozin la Chișinău și noi închinăciuni din partea guvernării „pro-europene” pentru regimul lui Putin. Suntem în postul Sfinților apostoli Petru și Pavel, Vovii et alii din gașca lor nu mai nimic sfânt, și-au creat chipuri cioplite și pocite și li se închină lor.

Cum poate un rătăcit geografic, care nu instigă decât la ură, violență, separatism și discriminare, să pășească pe pământ românesc și să fie întâmpinat cu pâine și cu sare? Ah da, și cu multă votcă pentru „luminarea” minții!!!

Ofensele și amenințările aduse de moscalul Rogozin poporului român de pe ambele maluri ale Prutului sunt blamabile. Ele nu pot fi iertate!

Politica moldovenească zombată este complice la călcarea în picioare a tot ceea ce este românesc și la umilirea propriilor cetățeni.

Asemenea personaje își merită locul în gulaguri și lagăre de concentrare.

Teritoriul românesc este sfânt. Satana putinistă nu are ce căuta aici!

Partidul unionist „Dreapta” și simpatizanții acestuia îl declară pe Rogozin persona non grata în Republica Moldova!

Spunem NU propagandei rusești în Republica Moldova, nu șobolanilor și porcilor care nu se satură de râmat și caută argumente pentru care Молдова должна быть с Россией!

Argumente nu sunt, spălarea de creieri nu mai merge! Unica soluție pentru lepădarea de păcatele trecutului și vrăjeala actualei guvernări este revenirea în albia românismului, reUnirea cu Țara!

 

Vezi AICI Scrisoarea Dreptei către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

You may also like...