Press "Enter" to skip to content

Mamă, te iubesc!

Prima respirație, primul zâmbet, primul cuvânt, primul pas, trecutul, prezentul și viitorul – toate sunt legate de Mama, Creație a Atotputernicului, Icoană făcătoare de minuni și Izvor al tămăduirii. Omenirea nu a inventat și niciodată nu va inventa un alt cuvânt mai frumos, mai dulce și mai sublim decât Mama, fiindcă ea e însăși viața. În sufletul ei sălășluiește divinitatea și infinitul. Un infinit al dragostei nemărginite și necondiționate pentru copiii ei.

Atunci când suntem frământați de griji, când suferim și ne se pare că totul este pierdut, când avem nevoie de ocrotire, când ne simțim singuri și ne este teamă, doar Ea, Mama, ne este alături, oferindu-ne ceea ce numai ea poate în modul cel mai sincer și cel mai curat – dragostea.

Mama, puternică și rezistentă ca o stâncă în marea învolburată și, în același timp, blândă ca mângâierea unei raze de soare.

Mama, candela aprinsă ce se roagă necontenit pentru noi, copiii ei.

Mama, medicamentul împotriva tuturor intemperiilor, steaua cerească ce luminează minți și suflete. Bunătatea și forța ei interioară sunt în stare să oprească orice pericol și năpastă.

Mama, izvor cu apă limpede ce-ți potolește setea atunci când ești însetat.

Mama, singura care poate vorbi și prin tăcere, privirea ei emanând atâta energie și blândețe cât nu poate să încapă în imensitatea Galacticii.

Mama, ființa care niciodată nu obosește și niciodată nu spune „nu pot” sau „nu vreau”, deși, cu siguranță, are nevoie de multă odihnă și liniște.

Mama, Cartea Cărților ce stă mereu la îndemâna noastră, dar, din păcate, uneori, nu avem suficientă înțelepciune pentru a-i înțelege conținutul, a citi printre rânduri și a pătrunde în tainele inimii ei.

În fiecare 30 ianuarie realizez, o dată în plus, că am știut cum va arăta mama mea încă înainte să mă nască. Sufletul meu se plimba pe undeva, în cele mai frumoase locuri, și era înconjurat de o galerie cu portrete de mame. Portretul mamei mele e unic. La fel cum este și pentru fiecare copil. Din miile de portrete am ales-o pe EA. Și EA m-a ales pe mine. Din acel moment, nu încetez să-i mulțumesc că anume ea este MAMA MEA!

One Comment

Comments are closed.