Felicitări ULIM-iștilor cu ocazia deschiderii anului universitar 2017-2018

La 1 septembrie, Universitatea Liberă Internațională din Moldova și-a primit, cu porțile deschise, candidații la studii înscriși în anul I la cele 7 facultăți. Ceremonia de inaugurare a noului an universitar 2017-2018 a avut loc în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, care a devenit neîncăpătoare pentru studenții, părinții și profesorii prezenți.

Tinerii au fost felicitați de rectorul Universității, Acad. Andrei Galben; Prim-Vicerectorul, prof. univ. dr. Ana Guțu, decani, colegi și au avut parte de un moment artistic de excepție organizat de Consiliul Studenților Internaționali de la ULIM.

După ceremonia oficială de deschidere a anului academic, studenții de la Litere s-au întâlnit cu conducerea Facultății și au fost familiarizați cu procesul didactic din cadrul instituției noastre.

Am discutat cu „boboceii” despre activitatea Catedrei Filologie Romanică „Petru Roșca” și cea a Centrului de Reușită Universitară, francofonie, acțiunile curriculare și cele extracurriculare și le-am făcut o mică excursie prin spațiile educaționale ale universității.

Prima zi de școală, apoi prima zi de universitate, sunt pași importanți în viața fiecăruia. De 1 septembrie, adresez sincere felicitări tuturor studenților și cadrelor didactice, urându-le multă sănătate, răbdare, sete de cunoaștere, curaj, realizări durabile, noi proiecte profesionale și de viață, un an rodnic și spornic  întregii comunități universitare.

Vivat Academia!

Vezi AICI un material video realizat de Andrei Colța.

 

You may also like...