Evenimente

De ziua Ta, Femeie!

Mult stimate Doamne, Domnișoare,

Scumpe Mame,

Dragi Femei,

Arta, știința, energia, frumusețea, ba chiar întreaga viață se declină la feminin. Femei sunt și pâinea, și libertatea, și lupta, și planeta… Dumneavoastră, cele care știți să dăruiți zi de zi ceea ce aveți mai bun, înseninați cerul înnourat al lumii în care trăim, găsind timp pentru orice problemă și orice nevoie a celor apropiați. Deși emotive, sunteți mult mai puternice, mai ambițioase, mai intuitive și mai hotărâte decât noi bărbații.

De 8 martie Vă urez o primăvară în suflet și în casă, cu soare, fericire și toată dragostea și respectul prins într-un minunat buchet de ghiocei.

În această zi a feminității, mulțumesc din suflet Mamei mele, icoana mea ocrotitoare, căreia îi datorez tot ce am azi și ceea ce sunt azi.

Mulțumesc și tuturor profesoarelor mele de la Universitatea Liberă Internațională din Moldova și din școala medie „Ioan-Vodă” din satul natal Hagimus, r. Căușeni, pentru călăuzirea pașilor mei pe drumul vieții și al științei, pentru aportul lor incomensurabil în formarea personalității mele.

Să fiți sănătoase și Dumnezeu să Vă ajute în toate!